Sivut

keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Vihdoinkin kuvia uutuuksista! Ja toimitusehdot

Heissan!
Lopultakin saan kuvia edes tänne! Verkkokauppa etenee, mutta vielä toistaiseksi saamme pärjätä sähköpostin, ja Kiinakaupan verkkokaupan kanssa. :-) Luethan toimitusehdot viestin lopusta ennen tilausta. Ihana muotoonleikattu prinsessakartonki! Hinta 2,50€ kpl. Koko 12".

  

 Glitteriä, kimalletta ja kukkia. Rayherin kimallekartonki. 2€ kpl. Koko 12"
 


 Minialbumit linna, juna ja talo. Hinta 8,90€ kpl. Keskellä olevat sivut ovat suorakaiteen muotoisia, muotoon on tehty ainoastaan kansi ja pohja. Mukana kaksi rengasta kokoamiseen.

Kartonkilehtiöt Crafty stack ja Black Currant stack (DCWV). Lehtiöinä 23€ kpl, mahdollisuus ostaa myös yksittäisinä kartonkeina 1€ kpl. Koko 12", 48 arkkia kokonaisessa lehtiössä. Crafty setissä on nimensä mukaisesti kädentaitoihin liittyviä sivuja, on saksia, nappeja, ompelukonetta... Black Currant setissä taas osassa sivuja on metallinhohtoa ja kohokuviointia.

Herkullinen Papermanian A4 kokoinen paperilehtiö. 14€ koko lehtiö, tai mahdollisuus ostaa myös yksittäisinä arkkeina 0,60€ kpl. Sivuja koko lehtiössä on 36.


Taustalla itävaltalaiset Die Scrapperin lehdet, joita saatavissa Suomessa vain meiltä! Uusin etualan keltainen lehti 8,90€, viime syksyn lehti (sininen) ja viime kevään numero (vihreä) 7€ kpl. Lehti ilmestyy 2 kertaa vuodessa. Lehdessä on paljon kilpailuja, joihin voi myös Suomesta käsin osallistua. Viime syksyn lehdessä oli myös Xing:in tekemä juttu jämäaakkosista. Lehti on saksankielinen.
Etualalla "kukkapurkkeja", pieniä kukkia on kelta-valko-sekoituksia (vaaleankeltainen) sekä puna-valko-sekoituksia (vaaleanpunainen), isompia löytyy puna-valko-sekoituksena (punainen hieman tummempi kuin pieni kukka) ja sini-valko-sekoituksena. Pienempiä kukkia purkissa on n. 50kpl, isompia hieman vähemmän. Näitä on rajoitettu erä, saatavilla niin kauan kuin riittää. 4,90€ purkki.Lokerikko 20- tai 12-lokeroa. 26€ kpl.  


Nauhoja, nauhoja ja nauhoja... Kuvan december-nauha 0,30€/m, muut 1€/m. Leveys december 1cm, kimaltelevat kukkanauhat 1,5cm, sydännauha 4cm ja puuvillainen vaaleanviolettipohjainen kukkanauha 1,5cm.


Kuvassa sydäntarrat 0,05€/kpl, voi ostaa haluamansa määrän. Vaaleanpunainen ja valkoinen tyttönauha 1€/m leveys 1,5cm, valkomusta sydännauha 1,50€/m leveys 2cm, organzanauhat reunavahvikkeilla 1€/m leveys 1cm ja pellavainen sydännauha 2€/m, leveys 1cm.


Violetti ja pinkki tikkausnauha 0,70€m, leveys 1cm. Sydännauha 4€/m., leveys 2,5cm. Mittanauha on valitettavasti tällä hetkellä loppu. 


Paisleynauha 1,20€/m leveys 1,5cm, pompulanauhat vaaleansininen ja tumma violetti 1€/m.


Kapea, 3mm,  sik-sak-nauha, 0,30€ Värit: oranssinkeltainen, tummasininen, vaaleansininen, vaalean keltainen, metsänvihreä, valkoinen, siniharmaa, vaaleanpunainen, vaaleanvioletti, tummanpunainen


Jalkapallonauha 1,20€/m. Leveys 1,5cm.


 Chipboard-koristeet, kiinalaiset merkit. Merkkien korkeus n.merkistä riippuen 5-8cm. Kuvassa olevat merkit tuli ja vesi, varastossa myös rakkaus ja onni. Yksi merkki 2,50€ kaksi 3,90€.


 

Toimitusehdot:
Minimitilaus 5€.
Nauhoja saa sen määrän mitä haluaa, minimi kuitenkin 30cm. Tilatessa muista kertoa kuinka paljon haluat kutakin nauhaa.
Postikulut: lisätään tilauksen loppusummaan. Käytämme aina halvinta mahdollista postitusta, jollei asiakas muuta toivo. Perimme postin kulut, emme ylimääräisiä pakkaus tms kuluja. Nouto Kangasalan myymälästä on mahdollinen, samoin kaikista tapahtumista, joissa olemme mukana. Mikäli noudat tapahtumista, muista sopia noudosta etukäteen!!
Maksutapa: Yleisin maksutapa on ennakkomaksu tilisiirtona. Tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen, jossa maksutiedot ovat. www.kiinakauppa.fi -verkkokaupan kautta tilatuissa tuotteissa mahdollisuus myös Klarna-laskuun (laskutuslisä 5€). Mikäli haluat tuotteet laskulla, ota ensin yhteyttä, täysin järjestelykysymys :-)
Postitus: postitamme tuotteet yleensä seuraavana arkipäivänä siitä, kun ennakkomaksu näkyy suorituksena tilillämme. Noutotilanteissa maksun tulee näkyä vähintään 2 arkipäivää ennen noutoa tilillä, tai noudettaessa voi maksaa käteisellä tai kortilla. Laskulla tilatessa tuotteet postitetaan seuraavana arkipäivänä ja lasku on paketin mukana.
Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen.
Tarkistathan saamasi tilausvahvistuksen. 

Otathan yhteyttä, jos haluat jostakin listätietoja! Kommentti tai anun.putiikitÄTgmail.com
Tai jos sinulla on joitakin ehdotuksia, mitä valikoimista voisi löytyä, laita kommenttina tai sähköpostilla.
Terveisin,
Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti