Sivut

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Chipboard sanoja koristeltuna

Kuvassa on Jennin demoilemalla tehty chipboard-sanataulu, muutama esimerkki siitä, kuinka sanoja voi koristella omannäköiseksi.

Verkkokaupasta löytyy "muutama" sana, matkailuaiheisia, maita, kaupunkeja sekä vapaa-aikaa. Uusia sanoja on tulossa n. huhtikuun puolivälissä ja nyt on aika ruveta kokoamaan uutta tilausta. Voit tilata myös omia sanoja, jotka tulevat vain sinulle. Esimerkiksi tiettyyn lomamatkaan liittyvät paikan- ja tapahtumanimet.

Sanojen hinta on 0,80€ /sana, sanan pituudesta riippumatta. Yllä olevassa kuvassa on vinkkejä sanojen koristelusta maalaamalla, paperein, glitterein, muitakin tapoja on.
Sana voi olla mikä tahansa yksittäinen sana tai sanonta. Sanonnassa toisesta ja seuraavista sanoista lisäkulu 0,40€ esim. Made by Anu = 3 sanaa = 1,60€
 Sanojen korkeus on 2-3cm, myös "ääkköset" tai muut erikoismerkit, tai vaikka venäjän kieliset sanat tai aakkoset onnistuvat!
Varastomalleja löytyy myös verkkokaupasta: maita, kaupunkeja, paikkoja...

Tee albumeihisi, kortteihin, sivuihin, muistikirjoihin jotain todella erityistä.

Intohimona Skräppäyksessä Jenni demoilee vähän muustakin, mutta tuolla on oikein hyvä mahdollisuus kysellä, katsella ja tehdä tilaus omilla sanoilla! La ja su 11-12.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti