Sivut

perjantai 5. huhtikuuta 2013

Kuukausipaketti

Ensimmäinen kuukausipaketti näyttää tältä:


Paketti sisältää: 6 pallonauhaa 50cm kutakin, valkoista pitsiä 1m, 6" lehtiön 4h37, rullan 2-puoleista teippiä 6mm, nappipussin, timanttitarran "kukka", chipboard koristeita pakkaus 4h37, puusydämiä, hakaneuloja, klemmareita, teippirulla, paperikukkia pakkaus. Pakkauksen arvo on yli 30€.  


Voit tilata paketin täältä: http://anunputiikit.valmiskauppa.fi/huhtikuu-2013-p-1715.html
Pakettia ei ole esillä myymälässä, vaan se on aina tilattava! Voit kuitenkin noutaa paketin myymälästä, tai jos haluat tarkemmin tutustua siihen ennen ostopäätöstä, niin laita asiasta sähköpostia, sovitaan tarkemmin yksityiskohdista ;-)

Yleistietoa kuukausipaketeista:
Kuukausittain vaihtuva paketti, jonka arvo on vähintään 30€. Julkaisupäivä on aina kk ensimmäinen arkipäivä. Paketti on myynnissä aina niin kauan kuin tavaraa riittää.
Jos tilaat paketin ennen julkaisupäivää on hinta 20€, julkaisupäivästä eteenpäin 25€. Postikulut aina kulloinkin voimassaolevan hinnaston mukaisesti, toistaiseksi emme peri postikuluja!
Paketti sisältää aina kartonkia tai paperia ja siihen yhteensopivia koristeita. Paketissa voi olla 6" lehtiö, 12" arkkeja, yhtä tai useampaa sarjaa tai yksittäistuotteita, kuitenkin aina yhteensopivasti. Kun paketti on julkaistu, siitä on nähtävillä kuva verkkokaupassa, blogissa ja facebooksivullamme. Paketteja tehdään kysynnän mukaan, mutta ne voivat siis myös loppua kesken, tai jokin yksittäinen osa voidaan vaihtaa toiseen, tästä kuitenkin ilmoitetaan aiemmin mainitusti. Ennakkoon tilatut paketit postitetaan siten, että ne ovat vastaanottajilla (mikäli tilaus on maksettu normaalisti), julkaisupäivänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti