Sivut

torstai 11. huhtikuuta 2013

Scrapperin kevätpaperit vihdoin täällä!

Vihdoinkin Scrapperin paperit saapuivat! Päivää vaille 4vkoa olivat matkalla Saksasta tänne!! Uskomatonta. Tai no, postissa ovat vielä, mutta tiedän jo, että siellä ovat ja että saan ne illalla töiden jälkeen.

Eli huomenissa ovat ostettavissa myymälästä, verkkokauppaan laitan niin pian kuin mahdollista! Kuvata täytyy ensin mutta eiköhän viikonlopun aikana viimeistään. Sähköpostilla voi tehdä tilauksia siihen asti, tai varata omat kappaleet esim. Intohimona Skräppäykseen tai Helsingin kädentaitomessuille.

Ennakkoon tilanneet ja maksaneet, teille on laitettu asiasta sähköpostia, tulossa siis ovat!


Seuraava Scrapperin lehti ilmestyy huhtikuun lopussa. Meillä toukokuun alussa. Toivottavasti ei tällä kertaa mene ihan näin kauaa postituksessa ;-) Ennakkovarauksia lehdestä voit tehdä jo nyt, tilata verkkokaupan kautta -ennakkovaraajan etu 10,50€ kotiin postitettuna/noudettuna. Normaalihinta 9,90€ (+ mahdolliset postikulut). 
Tänä vuonna ilmestyy vain 2 lehteä, nyt huhti/toukokuussa ja toinen loka/marraskuussa. Verkkokaupassa on mahdollisuus tilata uusin lehti tai molemmat vuoden 2013 lehdet. Vuositilaus on voimassa 25.4. saakka.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti