Sivut

maanantai 3. elokuuta 2020

Historian lehtien havinaa toiminta laajenee

Askartelutapaamiset ja tapahtumat olivat kysyttyjä, mutta vielä melko harvinaisia Suomessa. Anun Putiikit aloitti ensin kerranvuodessa (2011)  Askartelupirttitapahtuman järjestämisen. Paikkana oli Kangasalan Pirtti ja tapahtuma oli yksipäiväinen. Salin täydeltä iloisia askartelijoita, eteisessä pieni pöytä materiaaleja myynnissä. Moni ystävyys on tuolloin alkanut, monelle tämä oli ensimmäinen tapahtuma, johon osallistui. 

Tapahtuma jalostui alkuvuosinaan paljonkin, mukaan tuli kursseja, useampi kauppias, enemmän tekemistä ja touhua. Tapahtuma pidettiin Tampereen keskustassa Hotelli Pinjassa -jolloin siitä tuli koko viikonlopun kestävä askartelutapahtuma, jonne monet tulivat kaukaakin, ihan ympäri Suomen. 

Tämän jälkeen kotipaikaksi muotoutui Murikka-opisto Tampereen Teiskossa. Pari kertaa olimme evakossa Ilmajoella Etelä-Pohjanmaan opistolla, kun Murikassa oli remontti käynnissä. Vuosittaisesta tapahtumasta on muodostunut pääosin kaksi kertaa vuodessa järjestävä tapahtuma. 




Tapahtuman sisältö on hieman vaihdellut, välillä kursseja on ollut paljon, välillä ei yhtään, välillä kauppiaita on ollut paljon, välillä vähemmän, välillä ainoastaan Anun Putiikit järjestävänä osapuolena on ollut tuotemyynnin kanssa paikalla. Mutta aina yhteistä on ollut hyvä henki, mukava yhdessäolo ja askartelun riemu. 

Tapahtuma järjestetään seuraavan kerran syyskuun lopulla, 25.-27.9.2020. Askartelupaikan voit ostaa Anun Putiikkien verkkokaupasta https://www.anunputiikit.fi/epages/anunputiikit.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2017092601/Categories/Tapahtumat ja lisätietoja saat Askartelupirtin omasta blogista www.askartelupirtti.blogspot.com sekä Facebookista Askartelupirtin sivulta ja tapahtumasta. Jos haluat tulla käymään ja vähän haistelemaan tunnelmaa, niin päiväkävijöille tapahtuma on auki lauantaina 10-18 ja sunnuntaina 10-15.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti