Sivut

maanantai 17. elokuuta 2020

Varastolla Markkinapäivä 19.8. klo 12-18

 Hei taas!


Kässäfestarit jouduttiin perumaan, mutta alelaatikot ja paljon muuta oli jo pakattuna. Siitä syystä päätin, että pidän varjomarkkinat varastolla :-) Joten tervetuloa tekemään löytöjä! 19.8. olen paikalla klo 12-18, erillistä ilmoittautumista tai ajanvarausta ei tuolloin tarvitse, voi vain tulla! Myös verkkokauppatilausten toimitukset voi noutaa, ti 16 mennessä tehdyt tilaukset ehdin varmuudella kasaamaan noutovalmiiksi, mahdollisesti myöhemminkin tehdyt, mutta sovi tästä tarkemmin! 

Paljon tuotteita löytyy Alelaatikoista, joita on tasarahalla: 0,50€, 1€, 2€, 3€, 5€, 7€ ja 10€. Löytyy tarroja, kimalleliimoja, koristeita, lehtiä, kirjoja, stansseja, paperipakkauksia... osa tuotteista on alennettu hieman, osa enemmän, esim. kuvan kimalleliimat  norm. 3,20€ nyt 1€! Pääosin alelaatikoista löytyvät tuotteet ovat vähintään -50% normihinnoista. 



Paljon löytyy myös muita alennettuja tuotteita ja esim. skräppipapereita alkaen 0,30€/kpl, yllätyspaketteina vieläkin edullisemmin! Nauhat telineestä -50%, viime joulun alla tulleita joulujuttuja myydään nyt poistohinnoilla uusien alta, eli jos haluat saada joulukorttituotannon käyntiin edullisesti, niin nyt kannattaa poiketa varastolle, 19.8. klo 12-18. Jos aika ei sovi, niin ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan aika! Facebookissa Markkinapäivällä on oma tapahtuma, sinne laitan joitakin juttuja myös tarjolle, näitä voit tilata viestillä tai kommentilla, asuitpa missä tahansa!

 
















Anun Putiikit löytyy Mesi-autojen halleilta, osoite on Veturitie 4, Kangasala. Pihanperimmäinen halli, hallin toisessa päässä on autokauppa. Ovessa on Anun Putiikkien kyltti, ja sitten vasemmalta huoneen perältä portaat ylös. Maksutapoina käy mobile pay ja kortit, käteinenkin periaatteessa, pohjakassaa ei ole :-)
Tulethan ostoksille vain terveenä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti