Sivut

perjantai 22. maaliskuuta 2013

Kuukausipaketit NYT tilattavissa

Nyt täysin uutta:
Kuukausittain vaihtuva paketti, jonka arvo on vähintään 30€. Julkaisupäivä on aina kk ensimmäinen arkipäivä. Paketti on myynnissä aina niin kauan kuin tavaraa riittää.

Jos tilaat paketin ennen julkaisupäivää on hinta 20€, julkaisupäivästä eteenpäin 25€. Postikulut aina kulloinkin voimassaolevan hinnaston mukaisesti, toistaiseksi emme peri postikuluja!

Paketti sisältää aina kartonkia tai paperia ja siihen yhteensopivia koristeita. Paketissa voi olla 6" lehtiö, 12" arkkeja, yhtä tai useampaa sarjaa tai yksittäistuotteita, kuitenkin aina yhteensopivasti. Kun paketti on julkaistu, siitä on nähtävillä kuva verkkokaupassa, blogissa ja facebooksivullamme. Paketteja tehdään kysynnän mukaan, mutta ne voivat siis myös loppua kesken, tai jokin yksittäinen osa voidaan vaihtaa toiseen, tästä kuitenkin ilmoitetaan aiemmin mainitusti. Ennakkoon tilatut paketit postitetaan siten, että ne ovat vastaanottajilla (mikäli tilaus on maksettu normaalisti), julkaisupäivänä.

Voit tilata myös tulevia paketteja jo nyt ennakkoon tai tilata paketin lahjaksi. Ota yhteyttä sähköpostilla. 

http://anunputiikit.valmiskauppa.fi/huhtikuu-2013-p-1715.html  Linkki suoraan verkkokauppaan. Paketti on tilattava aina verkkokaupan kautta, myymälässä sitä ei ole näytilläkään. Nouto myymälästä ja maksu siellä on toki mahdollinen!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti