Sivut

lauantai 23. maaliskuuta 2013

PILVILEIKKURI varattavissa nyt

Varastoon on tulossa paljon kysyttyä Fiskarsin pilvileikkuria koko xl, erä. Varauksia otetaan vastaan NYT. Tuote saapuu n. viikon kuluttua, voi olla, että pääsiäinen vähän sotkee toimitusta/kuljetusta.
Kun leikkurit saapuvat, lähetän laskut sähköpostilla. Voit joko noutaa leikkurin myymälästä (maksu siellä käy myös) tai maksaa laskun kuten verkkokaupassa yleensä. Kun maksusuoritus näkyy tilillämme, niin paketti lähtee postiin. Samaan pakettiin voit tilata verkkokaupastamme muutakin. HINTA 19,50€
Laitahan sähköpostia pikaisesti!

3 kommenttia:

  1. Hei!
    Päivitin juuri tätä postausta hintatiedolla, eli 19,50€ on leikkurin hinta. Tällä hetkellä varaamatta on 3 leikkuria joten kannattaa olla nopea! Leikkuri on nyt myös ennakkotilattavissa verkkokaupan kautta, jolloin maksun voi hoitaa myös suoraan pankkitunnuksia käyttämättä. Jos leikkuria ei löydy otathan yhteyttä sähköpostilla -verkkokaupassa on vain vielä varaamattomien määrä jäljellä!

    VastaaPoista
  2. Ja se vielä piti kertoa, että tämänpäiväisen tiedon mukaan tuotteet saapuvat minulle torstaina tai tiistaina, kuinka nyt kuljetukset sattuvat kohdalle osumaan, eli pääsiäisen pyhät vähän sotkevat toimituksia.

    VastaaPoista