Sivut

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Uutuuksia verkkokaupassa ja myymälässä

Heipä hei!

Tänään olo oli melkein kun jouluna, kun pakettia pukkasi vähän väliä. Eli verkkokaupassa 1.4. tai 2.4. tulevaksi ilmoitetut tuotteet ovat nyt myymälässä ja verkkokaupassa ostettavissa. Osaa on vain pienet erät, stansseja 1-2, leimasimia monia vain 3, joten varmista omasi heti! ;-) Huomisaamuna klo 7 mennessä tehdyt ja maksetut tilaukset ehtivät vielä huomenna postiin, muutoin postitus sitten tiistaina arjen jälleen koitettua.

Vaikka tavaraa tulikin, niin pitkään matkalla olleet Scrapperin uutuuspaperit eivät vieläkään ole täällä. :-( Ne ovat lähteneet meillepäin 15.3. Jos ne huomisaamun aikana tulevat, niin koetan saada vielä huomisiin postituksiin maksetut ennakkotilaukset.

Tiistaina julkaistaan sitten myös ensimmäinen kuukausisetti, vielä on siihen asti aikaa tilata edullisemmin paketti itselle. Paljastetaan nyt sen verran, että paketissa on ainakin ranskalaisen  4h37 valmistajan papereita ja koristeita, muuta mukavaa sitten myös. Maanantai-iltaan asti paketin hinta on 20€, sen jälkeen 25€. Paketin arvo on vähintään 30€.

Hyvää pääsiäistä teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti