Sivut

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Scrapperin lehti

Kaikille jo lehteä kovasti odottaneille ja uusille lukijoille on vihdoin viestiä!

Tänä vuonna Scrapperin -lehti ilmestyy kaksi kertaa. Huhtikuun ja lokakuun lopussa. Yksi nro ennakkoontilattuna maksaa 9,50€ (sis postikulut) ja molemmat vuoden 2013 numerot saa yhteishintaan 17€ (sis postikulut). Ilmestymisen jälkeen verkkokaupasta tilattuna hinta on 9,50€+ kulloinkin voimassaolevat postikulut.
Tilauksen voi tehdä jo nyt, joko yhdestä tai molemmista numeroista, sähköpostilla anun.putiikit@gmail.com
Jos olet aiemmin tilannut lehteä, saat sähköpostilla myös viestiä lehden ilmestymisestä. Tarkistathan myös roskakorin ;-)

Scrapperin (aiemmin lehden nimessä ollut Die on jätetty pois), on erityisesti skräppäykseen ja mixed mediaan keskittyvä lehti. Se on saksankielinen, mutta sisältää paljon kuvia. Todellinen inspiraation lähde! Lehdessä käytetään paljon luonnollisesti Scrapperin -papereita, mutta myös ranskalaisvalmistaja 4h37 papereita, molemmat löytyvät Anun Putiikkien valikoimista. Lehteen, kuten myös papereihin, pääsee tutustumaan Anun Putiikkien verkkokaupan lisäksi Anun Putiikkien myymälässä ja tapahtumissa, seuraavaksi Intohimona Skräppäyksessä ja Helsingin kädentaito messuilla.

Tervetuloa tutustumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti