Sivut

torstai 15. marraskuuta 2012

LUUKKU 26


Luukku 26

Joulunaika on täynnä yllätyksiä... Tuunaamalla pieniä elintarvikepakkauksia, saat helposti jouluisille yllätyksille kauniin rasian. Tässä on tuunattu teepussipakkaus jouluiseksi Echo Parkin paperilla ja My Mind's Eye:n leipurinnyörillä. Rasian reunat kannattaa maalata esim valkoiseksi, koska ne hieman näkyvät saumoista. Reunat voi myös käsitellä suosituilla teipeillä. Samoja materiaaleja on käytetty tagissa ja sen lisäksi myös My Mind's Eyen pahvikoristeita. Reunoja on vanhennettu Distress Ink musteella töpöttelemällä. Materiaalit ovat Anun putiikeista, mistä löytyy myös kakkupaperi. Omista varastoistani löytyivät Fiskarsin XL pipariympyrälävistin (nyt myös Anun Putiikeista), Sizzix:n peurastanssi, viininpunainen paperi sekä ruskea pitsinauha.

Elintarvikepakkauksia voi myös purkaa ja näin saat hyvän mallin rasialle, mikäli haluat tehdä rasian suoraan kuviopaperista tai yksivärisestä kartongista. Vaikkapa tälläinen pieni rasia voisi olla monistettuna (12-24 kpl) mitä mainioin joulukalenteri... Poron sijaan voisi laittaa päivien numerot. Lisää linkkejä erilaisiin lahjarasioihin löytyy blogistani.http://toivotontapuuhastelua.blogspot.fi/
Anun Putiikkien tarjous kaikki jouluiset 12" paperit, nyt 0,80€ (ennen 1€) tarjous on voimassa verkkokaupassa. Tarjous on voimassa 18.11. klo 10 saakka.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti