Sivut

maanantai 12. marraskuuta 2012

Suomen kädentaitomessut ja muuta tulevaa

Tervehdys kaikki!

Ensi viikonloppuna Suomen kädentaidot-messuilla Omakorun osastolta C401 löytyy pieni rajattu valikoima tuotteitamme, lähinnä papereita (4h37, Basic Grey, My minds Eye, Echo Park), stansseja, teippejä ja jouluisia koristeita. Jos haluat toivoa jonkin tuotteen mukanaoloa, niin laita viestiä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään keskiviikkona. Torstaiaamuna tavarat pakataan ja sitten lisäyksiä on vaikea saada mukaan. Voit tehdä ENNAKKOTILAUKSEN normaalisti verkkokaupassa tai sähköpostitse, muista merkitä lisätietoja kohtaan, että noudat tilauksesi messuilta. Maksu joko etukäteismaksuna (tilaukset viim. ti) tai messuilla (tilaukset viim. ke).

4 heures 37 -valmistajan uutuuspaperit tulivat tänään myyntiin ja ne on nyt tilattukin. Jos hyvin käy, ne ehtivät perjantaina meille asti ja la messuille, mutta ilmoitan tästä mahdollisuuksien mukaan blogissa ja varmasti ainakin facebookissa. Luvassa on syksyistä, mm. pöllöjä ja sieniä, sekä jouluista (tähtiä, kuusia...) iloittelua.

Samoin Felicitas Klinkin suunnittelemat Die Scrapperin uutuuspaperit on tilattu, ne tulevat marraskuun lopulla yhtäaikaa uuden Die Scrapperin lehden kanssa. Ihastuttavia papereita täälläkin! Ennakkotilauksen tehneille lähetetään laskua lähiaikoina ;-)

25.11. klo 13 Kiinalaista kalligrafiaa ja maalaustaidetta -kurssi myymälässä. Kurssi on osa Suomi-Kiina-seuran Tampereen osaston toimintaa, mutta täysin avoin kaikille!

Kurkistus kiinalaiseen kalligrafiaan ja maalaustaiteeseen

Paikka: Anun Putiikit/ Kiinakauppa, Kangasalantie 960, Kangasala,
Aika 25.11. 2012 klo 13-> n. 2h.
Opettaja: Kalligrafi Qi Wang
Sisältö: Opettaja kertoo kiinalaisesta kalligrafiasta ja maalaustaiteesta, töiden tekemisestä ja tekniikoista. Osallistujat pääsevät itse kokeilemaan niin kalligrafiaa kuin maalaustakin, sekä erilaisia materiaaleja.
Kurssin hinta 10€ sis. materiaalit. Opetuskieli on suomi.
Ilmoittautumiset: kiinakauppa @gmail.com


25.11. klo 15 Joulualbumi-ideakokoontuminen myymälässä Kangasalantie 960, Kangasala. Tule suunnitelemaan oma joulualbumi, December Daily, JOULU-sana-albumi, joulumuistio tai muu vastaava myymälän tiloihin.
Kaikki ilmoittautuneet ja paikalle tulevat saavat -10% tuotteista tuona päivänä. Myymälä ei ole muutoin auki tuolloin! Voit myös käyttää big shot ja bind it all -laitteita, erilaisia paperileikkureita yms. Halutessasi voit ostaa 25€ (arvo huomattavasti enemmän) joulualbumin koristelusetin (settien sisältö voi vaihdella), ideavihkosen 5€. Mitään askartelupaikka tms maksua ei peritä. Ilmoittautumiset 23.11. mennessä anun.putiikit@gmail.com

8.12. myymälässä on jouluinen tapahtuma, tästä tarkemmin lähemmin, mutta varmasti tuolloin on jotakin extra-kampanjaa ! Alakerrasta (erillinen tila) on myös mahdollista varata myyjäispöytä omien töiden myyntiin. Varaukset ja tiedustelut: Pikon Kirppis 045-3599309 Pöytiä on jo jonkin verran mennyt, joten ole nopea!

 Askartelupirtti -tapahtuma
19.-20.1.2013 Tampereella Hotelli Pinjassa. Varaa askartelupaikkasi nyt! Askartelupaikat ovat myynnissä nyt, messuliput tulevat myyntiin huomenna. www.askartelupirtti.blogspot.fi Kurssiohjelmaa on alettu julkaista, ilmoittautumiset kursseille alkavat lähipäivinä. Tapahtumassa on kursseja niin vaativille askartelijoille, kuin myös skräppäyksen alkeiskurssi, joten nyt pääsee kivasti mukaan skräppäysmaailmaan. Ja tietysti huippuohjauksessa!

Askarteluristeily?
Pari kyselyä on tullut olisiko jälleen tulossa askarteluristeily, kuinka on, löytyykö lähtijöitä/kiinnostusta? Hinnat yms toki vahvistuvat vasta sitten, kun varauksia aletaan tekemään, tämä on nyt ihan alustava tiedustelu, mutta linkistä voi vähän käydä kurkkaamassa mitä viimeksi oli tarjolla :-)

Jos sinulla on mielessä jokin tapahtuma tai muuten toiveita ja terveisiä, niin lähetäthän viestiä tai kommenttia.
Mukavaa joulunodotusta!
AnuEi kommentteja:

Lähetä kommentti