Sivut

tiistai 17. huhtikuuta 2018

Anun Putiikkien omat tuotteet

Kuluneen vuoden aikana, tai no, oikeastaan reilun puolen vuoden aika, Anun Putiikkeihin on ilmestynyt sarja omia kalenterituunaustuotteita. Oletko jo tutustunut niihin?

Remember me by Anun Putiikit nimen alta löytyy ihania klemmareita koristeeksi tai kirjanmerkiksi Niitä löytyy pienempää ja isompaa ja hintahaitari on 1-6€ Ihan koosta ja helmen hinnasta riippuen.
Tässä pari kuvaa omista varastoista, sekä alimpana "tositoimissa" asiakkaan kalenterin päällä, kuva Ritva Waris-Wörlin.
Saman nimen alta löytyy myös suomenkielisiä  tekstitarroja -postitiivisiä, tsemppaavia lausahduksia. Jos sinulla on oma suosikkilausahduksesi, joka sopisi sarjaan, niin laita viestiä, katsotaan voimmekototeuttaa sen. Myös täysin omat arkit ovat mahdollisia, pyydä tarjous! Uutta ovat pienet huomiotarrat. Valikoima laajenee koko ajan. Vanhoja jo varastosta loppuneita tarroja on mahdollista tilata lisää, laita viestiä jos joku kiinnostaa! 

Kaikki Anun Putiikien tarrat ovat hyvälaatuisia, niissä on hyvä tarrapinta, jonka voi vielä irroittaa ja käyttää uudelleen, ilman, että paperi repeää tai tuhoutuu. Tarrat ja muut painotuotteet ovat 100% suomalaisia ja Suomessa valmistettuja. Pikkuisen tontun joulumuistio on myös Anun Putiikkien omaa tuotantoa, eikä sitä ole myynnissä muualla.Rinsessa's sarjan alta löytyy piirrettyä ja maalattuja tarroja. Nämä tarrat ovat Ritva Rinsessan suunnittelemia, ja ovat myynnissä ainoastaan Anun Putiikeissa. Myös näitä tarroja on tulossa lisää jatkossakin.
Lilja Graphics tarrat ovat Jessican suunnittelemia, ja ne ovat myynnissä ainoastaan Anun Putiikeissa. Jessican tarroja ilmestyy uusia tasaiseen tahtiin, uusimmat tulevat myyntiin Askartelupirtillä 20.4.2018.Onko sinulla taito piirtää? Tai tekstata? Haluaisitko ihka omia tarroja vain itsesi käyttöön tai myös myyntiin? Ota yhteyttä, katsotaan saammeko toiveesi toteutettua.

Tai ovatko piirrustaidot hukassa, mutta kaipaisit juuri tietynlaisia tarroja? Laita ideasi meille, katsotaan kuinka voisimme ne toteuttaa.


www.anunputiikit.fi löytyy verkkokauppa, josta nämä löytyvät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti