Sivut

torstai 19. huhtikuuta 2018

Mitä miittiin tai askartelutapaamiseen mukaan ja miten? Järjestelyhaaste 1

Viime aikoina omat miitit ovat jääneet vähän vähiin, siis sellaiset, missä itsekin olisin askarrellut jotain. Mutta nyt tulevalle Askartelupirtille päätin varata tekemistä itsellenikin mukaan. Ainakin kalenterin.

Isolle BIG-koon kalenterilleni löysin Ihanasta Olkkarista ihan täydellisen kassin. Sopii tyyliini, makuuni ja mikä parasta kalenterille + tuunauskamoille. Kesän aikan minun pitäisi hankkia työkäyttöön läppäri tai miniläppäri, jolloin sekin sopii tuohon kassiin. Täydellistä. Tässä muutama kuva, pari kuvaa vielä sisältä, mitä kaikkea tuonne mahtuu... Jos ihastuin tuohon kalenteriini ihan satasella, niin kyllä tähän laukkuunkin! Nyt melkeinpä täytyy kysyä, että onko kevättä rinnassa? ;-)

Muuta reissusäilytykseen sopivaa löytyi tuolta Ihanasta Olkkarista myös. Oikeasti nämä ovat käsilaukun organisaattoreita, mutta hei! toimivat täydellisesti kaikenlaisen pikkusälän kuljetukseen ja sitten pöydällä pitämiseen. Miksei kotonakin. Ne kaikkein oleellisimma mahtuvat näihin. Näitä nappasin mukaani muutaman, eli jos tämmöisen haluat, niin  Askartelupirtillä voi ostaa, Ihanasta Olkkarista löytyy myös ja jos et kumpaankaan pääse, niin viestillä voipi tilata! 10€/ kpl. Pysyy ihan itsellään pystyssä, molemmin puolin samanlaiset taskut ja pohjakin n. 10cm leveä. Tarvikkeet tuossa antamassa vähän mittakaavaa. Ja aina tarvii tyylikästä olkalaukkua, tähän menee myös Big-kokoinen kalenteri, mappi tai muuta tärkeää. Tämä on todella vahvan tuntuista "kangasta" vai pitäisikö sanoa materiaalia... saa painavammatkin jutut kannettua tyylillä. Kassi myös 10€/kpl.

Jaa, että mitäkö penaalista löytyy... no sieltä löytyy kaikki tärkeimmät kynät, mitä kalenterituunauksessa tarvitsen. Eli musta zig millenium tussi kirjoittamiseen, jos tarkemmin katson, niin myös sininen ja violetti. Identi pen ainakin musta, sininen ja punainen, jos tarvii vaikka teipin päälle kirjoittaa. Valkoinen Rangerin geelikynä -vaikka tätä aika harvoin kalenterituunauksessa tarvii. Ja sitten tietysti kaikenmaailman kyniä ja tusseja, liimakynää unohtamatta.


Laukusta löytyy myös ihana pikkuinen pahvisalkku, jonka olen joskus ostanut tyttärelleni, mutta jonka mielestä se ei nyt enää ole ihana... niinpä otin sen käyttöön. Siinä on ainasen hetken teipit, pussissa irtotarroja eri seteistä, ehdoton teippileikkuri, eli vanha "luottokortti", samplealustoja, 2-puoleinen teippi ja  tällä kertaa vähän leipurinnyöriä.
Tämän lisäksi laukusta löytyy sakset taskussa, pari tarralehtiötä, muistikirja, ja ehkä jotain muuta koristetta, jota kuvittelen laittavani kalenterin sivuille. Miltä sinun "reissulaukkusi" näyttää? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti