Sivut

keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

Eihän tässä näin pitänyt käydä

Vannomatta paras, never say never, jamitänäitänytoli.

Olin vakaasti päättänyt, että rajaan tuotevalikoiman ulkopuolelle Happy Plannereista Big-osaston kokonaan. Tiedäthän, kun kaikkea ei voi omistaa, eikä edes ottaa myyntiin. Mutta sitten pieni virhe tilausta tehdessä ja hupsistakeikkaa kaikki kääntyikin ihan päälaelleen.

Muistan kuinka tilausta tehdessä ajattelin, että tilaus on nyt valmis. Selasin kuitenkin vielä tuotesivuja ja napsautin vielä yhden kalenterin ostoskoriin ajatuksella, ei se tässä konkurssissa missään tunnu, ihan kivannäköinen kansi... Paketti tuli lopulta. Ja sitä purkaessa koin suurta ihmetystä löytäessäni paketista Big-kokoisen Happy Plannerin.Sitä koristamaan pääsivät Anun Putiikkien mallistosta löytyvät perhoskalenterikorut, juuri tällä hetkellä ei verkkokaupassa, mutta laita viestiä, jos haluat! Sisäsivu

 Juu, ulkonäkö oli juuri se ihana, mutta en todellakaan ollut huomannut sitä Big-kokoiseksi. Tarkemmin kun tutkin planneria ihmettelin ihastumiseni määrää. Ihan oikeasti. Renkaat ruusukultaa, samoin ne painetut somisteet jotka ovat folioituja. En tykkää ruusukullasta -tai no, on se ehkä parempi kuin kulta... ehkä. Enkä tykkää vihreästä. Tai luonnonsävyistä, ruskeista, beigeistä, beesseistä... En. Kalenterin värisävyt ovat vihreän ja ruskean eri sävyjä. Jep.  Enkä edes kamalasti ole sellaisen  rustiikkisuuden ystävä mitä kalenteri edustaa, harmaantuvaa lautaa, pitsiä, herkkää... Tätä kaikkea kalenteri on. Ja silti rakastan sitä!


Huhtikuun kansisivu


Se vain veti puoleensa magneetin tavoin. Voimakkaan magneetin.

Ongelmana oli heti kärkeen se, että mitään noihin sävyihin sopivia teippejä tai tarroja ei valikoimistani löytynyt. No ei tietenkään. Enhän tykkää noista sävyistä!! Onneksi kaupan valikoimista löytyi teippisetti, jolla pääsin alkuun. Koristelutyylinihän on hyvinkin pelkistetty ja yksinkertainen, en edes harkinnut numerotarroja vaan kirjoittelin numerot. Pääasia, että pääsen kirjoittamaan tärkeät muistiinpanot ja ajatukset sekä ajankohtaiset tai itselleni tärkeät ajatelmat. Kielelläkään ei ole niin merkitystä, huhtikuulta löytyy ainakin suomea, englantia ja saksaa.


Huhtikuun kuukausiaukeamaa


Nyt pääsiäisen pyhinä olen päässyt "teippailemaan". Tekemään merkintöjä -aloitin kalenterin huhtikuun 1. Kalenterina se tulee toimimaan. Tuskin sitä kannan mukanani -muista tämä, kun näet minun kantavan kassia selkä vääränä ;-) eli varmaan tarvitsen kuskattavan version myös. Mutta ne hetket, joita nyt muutaman päivän  ajan olen uuden rakkauteni kanssa viettänyt, ovat olleet ihania. Se rauha, hyvänolontunne, levollisuus. En kuule, enkä näe mitään muuta. Tätä lienee se kuuluisa planner peace, vaikka nyt ehkä sen mukanakulkevan kalenterin tarvitsenkin.

Kalenterin aloituspäivä.Putiikin kannalta tämä tarkoittanee sitä, että seuraavaan lähetykseen tulee sitten myös enemmän big-koon tavaraa... oliko Sinulla mielessä jotain, mitä tarvitset tai haluat? Laita vain viestiä, katsotaan saataisiinko sitä valikoimiin. Onko Sinulle koskaan käynyt niin, että vasta nähtyäsi tiedät tarvitsevasi jotakin?

Alla vielä muutama kuva huhtikuun koristeluista, kaikki tarrat ja teipit Anun Putiikkien valikoimista 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti