Sivut

sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Askartelutarvikkeiden säilytys

Varma ikuisuusaihe...vaikka kuinka kuvittelet löytäneesi ideaalisen ratkaisun, niin jokin mättää. Tai tavarat edelleen odottavat sitä inspiraatiota, että ne saisi paikoilleen tai siihen hienoon systeemiin minkä keksit. Tai hyvä systeemi on käynyt liian pieneksi...

Oma työhuoneeni on kokenut muodonmuutosta isommassakin mittakaavassa ja nyt aletaan olla lähellä sitä hetkeä, jolloin pääsen järjestelemään pienempiäkin juttuja. Ja kappas, inspiraatio on ihan hukassa. Tuntuu, että maailmassa on niin monta hyvää systeemiä, kivoja laatikoita, purnukoita jne, että kuinka ikinä saan valittua itselleni toimiva systeemin, ja nykyisiin kalusteisiin toimivat ratkaisut? Ja kuinka tämä kaikki vielä näyttäisi hyvälle ja sopisi muuhun sisustukseen?!

Tukun sivuja selatessa olen vaikean valinnan edessä, mitä tilata myyntiin, mikä voisi olla itselle sopiva ratkaisu. Otetaanpa käsittelyyn vaikka kynät. Niitä suositellaan säilytettäväksi vaakatasossa, mutta kappas, lähes kaikki tukun myymät säilytysratkaisut pitäisivät ne pystyssä, jolloin on toki helpompi päästä nähdä mikä väri on kyseessä... Vai takerrunko nyt pikkuasioihin, enkä enää kykene näkemään metsää puilta?

Yksin näitä ei ole kiva pähkiä, joten kuka lähtee kanssani järjestelyhaasteeseen? Kerran viikossa, välillä ehkä harvemminkin, tulee postaus yhdestä alasta järjestelyä, vähän kulloinkin kyseessä olevan tarpeeni mukaan, ei välttämättä ihan loogisessakaan järjestyksessä. Toivon sinulta lukijani kommentteja, linkkejä omaan blogiisi sopivaan kohtaan, tai halutessasi voit laittaa sähköpostiini kuvia tai viestejä omista ratkaisuista. Kerran kuussa arvon askartelutarvikkeiden järjestelyyn liittyvän palkinnon niiden kesken, jotka jotenkin ovat osallistuneet!

Ensimmäinen haaste on: kerro pääpiirteissään mitä teet, ja mikä on lajitteluperusteesi askartelutavaroillesi?
Oma vastaukseni on: skräppään mieluiten, mutta nykyään kalenterituunaus vie ajallisesti voiton. Skräppäys vaatii aina ajan ja paikan, miettimistä, suunnittelua, kalenterituunaus on helppoa soffannurkassa, muutama tarra- ja teippi ja on jo sellainen olo, että on askarrellut. Lajitteluperuskivinä koen paperit, koristeet, valokuvat, sekalaiset askartelutarvikkeet, musteet, maalit ja muut mömmöt, välineet/työvälineet. Nämä sitten pienemmiksi osiksi erilaisin sekalaisin systeemein. Ja ne pitäisi nyt saada kuntoon!

3 kommenttia:

  1. Tämä postaus tulee juuri sopivaan aikaan! Muuton jäljiltä tavarat hakevat paikkaansa. Osallistun! :)

    VastaaPoista
  2. Voisin lähteä mukaan kun tässä pähkäilen tämän pienen kotini kanssa. Pidänkö ns. kulissia yllä ja kotini sellaisena kun muut sen toivovat olevan vai järjestänkö kokonaan uusiksi omien tarpeiden mukaan (sohva pois, sänky olohuoneeseen, makuuhuone askartelukäyttöön) siinäpä pähkäilemistä. Sen myötä voisin aloittaa/päivittää myös blogini tähän päivään <3

    VastaaPoista
  3. Hienoa! Ensimmäinen haaste on jo ajastettu, torstaina aloitetaan! ;-)

    VastaaPoista