Sivut

perjantai 27. huhtikuuta 2018

Itsekoristeltavat pahvikuviot, sanat ja albumit

Anun Putiikkien omaa tuotantoa ovat myös vahvasta pahvista tehdyt sanat, kirjaimet ja numerot. kuviot ja albumit. Oletko jo tutustunut niihin? Valikoimissa ne ovat olleet jo monta vuotta, mutta varmaan unohtuneet monelta.

Sanoja löytyy monenlaisia, kortteihin sopivia, skräppäykseen sopivia ja kalentereihin/muistikirjoihin sopivia. löytyy onnea, harrastus, Tukholma ja maaliskuu. Pahvikoristeet ovat tylsän harmaita, mutta ei niiden ole tarkoituskaan jäädä sellaisiksi. Ne voi koristella haluamallaan tavalla, musteilla, maaleilla, kohojauheilla, kimalleliimalla, paperilla... tapoja on monia! Tässä linkki aiempaan blogikirjoitukseen, jossa on käsitelty sanojen koristelua.
http://anunputiikit.blogspot.fi/2013/04/chipboard-sanoja-koristeltuna.html
Sanojen lisäksi löytyy vielä vahvemmasta pahvista (5mm) albumeita. Suomenkielisillä sanoilla, mm. Onni, Matka, Sauna, Joulu ja Rakkaus. Mitä pidempi albumi, sitä paksumpi ja pidempi. Sivun pidetessä myös varsinaiseen albumin sivuosa kasvaa.  Albumeissa on saranarengaskiinnitys, joten kirjainten väliin on mahdollista laittaa myös lisäsivuja esim kartongista.

Albumeita voi koristella aivan samoin, kuin sanoja, mutta albumeiden koristelussa paperilla koristelu on helpompaa, kun pinta-ala on isompi ja koukerot samoin, ei ole niiiiiiin pientä piperrystä. Vaikka kyseessä on pahvi, niin tämä pahvi kestää kosteutta ja erilaisia mömmöjä melkoisen hyvin.

Albumeita voi myös teettää oman sanan mukaan, myös ääkköset onnistuvat. Jos olet kiinnostunut tilausmahdollisuudesta, niin laita viestiä, katsotaan toimitusaika ja muut kommervenkit ;-)


Tuntuuko vaikealta lähteä koristelun alkuun ja kokeilla ne ensimmäiset jutut? Haluaisitko vinkkejä koristeluun kurssin tai  pajan muodossa? Laita vain rohkeasti kommenttia tai viestiä jos toivot tästä aiheesta kurssia tai pajaa johonkin tapahtumaan.Sanoja ja albumeita voi myös tilata toiveiden mukaan! Pysy kuulolla, toukokuussa kootaan tilausta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti