Sivut

maanantai 15. lokakuuta 2012

LUUKKU 1

Luukku1


Oletko koskaan ajatellut, että softiksesta saa helposti stanssaamalla leimasimia? Tällä kertaa tein jouluisia leimasimia Sizzix:n stansseilla. Stanssatun kuvion voi liimata puupalikkaan tai sitten hyödyntää kumileimasimissa käytettyjä Cling/Ezmount-pehmusteita. Pehmuste kannattaa ensin liimata softikseen ja sen jälkeen stanssata yhtenä kappaleena.

Lumihiutaleet on leimattu eri sävyisillä Distress Ink-musteilla kopiopaperille. DI-musteita on myös käytetty värjäämään valkoisia nauhoja. Tällä kertaa sekoitin pieneen suihkepulloon DI-täyttöpullosta mustetta, lisäsin vettä ja sumuttelin tällä itse tehdyllä mistillä nauhat. Väri tarttuu eri tavoin nauhoihin, vaikka samalla seoksella suhkuttelin kummatkin nauhat. Mikäli sinulla on vain muste tyynyjä, niin voit hieroa mustetta niistä muoville, lisätä vettä ja hieroa muovin päällä nauhoja. Nauhat ja musteet löydät Anun Putiikkien valikoimista.


Anun Putiikkien tarjous 15.10. (voimassa 16.10. klo 10 saakka)
Kaikki Distress Ink mustetyynyt ja täyttöpullot, 5€/kpl (norm. 5,90€)
Tuotenumerot verkkokaupasta:
 140 ja 141.
Tarjoukset ovat voimassa ainoastaan verkkokaupan kautta tehdyissä tilauksissa, tuotteet voit noutaa myös myymälästämme Kangasalantie 960 Kangasala, muista mainita tästä lisätietoja kohdasta!

3 kommenttia:

 1. hieno kortti! Olen käyttäny stanssattuja kuvioita leimasimena, mutta tuo mountin käyttäminen ei ole ennen tullut mieleenkään; kiitos vinkistä!

  Ps. kaupan kuvake sivupalkissa ei toimi :(

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Kiitos kommentistasi. Testailin tuota kuvaketta, Anun Putiikit siis, ja tosiaan, jostain syystä se ei toimi. Asetuksissa siellä kyllä näkyy linkin ohjaus. Täytyypä jatkaa tutkimista.

  VastaaPoista
 3. Nyt pitäisi linkin toimia :-) Kertokaahan jos ei toimi!!

  VastaaPoista