Sivut

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

LUUKKU 13

Tässä kuvallinen ohje oman taustan tekemiseen:

Taustassa käytin seuraavia materiaaleja:

Pohja paperina fabriano, lisäksi tarvitaan leima, lumiaineita, kirkasta liimaa (jonka kyllä kuvauksen jälkeen vaihdoin glossyyn kun huomasin tuon kuvassa olevan liiman olevan loppu), distress ink -musteita, musteenlevitin ja jäähilettä.

Distressillä leimatessa leimakuva usein pisaroituu, tätä voi vähentää pyyhkäisemällä leiman ennen leimausta pyyhekumilla.

Leimaamisen jälkeen sävyttelin pohjan reunat distress inkillä sävyillä stormy sky (sama sävy jolla kuva leimattu), ja hieman syvyyttä kuvaa myös tummemmalla faded jeanssilla. Pääsääntöisesti käytän reunojen sävytyksiin samaa sävyä jota olen käyttänyt leimaamisessakin, jotkus hieman lisään eri sävyä tuomaan syvyyttä kuvaan.

Sävyttämisen jälkeen lisäilin hieman lumiainetta, jonka voi hyvin jättää laittamattakin.

Lumiaineen lisäämisen jälkeen laitoin vielä jäähilettä kirkkaaksi kuivuvan liiman avulla. Tähän siis käy mikä tahansa liima, joka vain kuivuu kirkkaaksi.

Lopuksi lisäsin vielä hieman kimalleliimaa.

Tässä valmis pohja kortiksi, itse ajattelin lisätä vain tekstin ja muutaman lumihiutaleen ja se on sitten siinä. Harmillisen huonosti näkyy taas kimallus kuvassa.
Anun Putiikkien tarjous: kaikki Distress Ink musteet ja täyttöpullot 5€ (norm. 5,90€), tarjous on voimassaverkkokaupassa 29.10. klo 10 saakka
 

1 kommentti:

  1. Ja ohjeen tekijä pahoittelee, että kuvat ovat väärässä järjestyksessä. Yritin laittaa niitä eri järjestykseen, mutta tietokone ei halunnut. Joten tässäpä päivän lisäpähkinä kun pohditte missä järjestyksessä mikäkin kuva on :D

    VastaaPoista