Sivut

perjantai 26. lokakuuta 2012

LUUKKU 11

Luukku 11

December Daily Annin tekemänä

Materiaalit Anun Putiikeista: valkoiset, vihreät ja punaiset kartongit, kaikki paperit (mm. sarjoista Echo Park: Very merry christmas, For the record 2, Basic Grey: Aspen Frost ja My Minds Eye: All is bright), jouluiset teipit, huopasydämet, Echo Park For the record 2 punaiset kirjaimet ja tarrat, Studio Calico Mini alpha red -aakkoset ja numerot, saranarenkaat, kaikki nauhat, SMASH! päivämääräleimasin, paperikukat, Distress Ink -muste sävy Fired Brick, Elle's Studio leimasimet "Snapshot details" ja "Notes", Fiskars Notebook -boordileikkuri, pitsit, kakkupaperi, Elle's Studio journalinglaput, napit, SMASH! Like this -teippi, kaksipuoleinen teippi, Basic Grey Aspen Frost -tarrat

Materiaalit muualta: kimalleliima, musta teippi, lumihiutaleet, paljetit, nyörit, musta ja valkoinen tussi, numerotarrat, valkoinen maali, dymotekstit, pyykkipojat, aaltopahvi, ja turkoosi misti.
Joulukuu – minialbumi
Joulukuu ’12 –minialbumipohja perustuu December Dailyyn. Albumi on kasattu saranarenkaille. December Dailyn eli DD:n pohjan kasaaminen kannattaa aloittaa jo hyvissä ajoin, koska joulukuu on kuitenkin kiireistä aikaa, joten silloin tarvitsee vain ottaa päivän kuva ja kirjoitella päivän tapahtumat muistiin. Jokaiselle päivälle on yksi sivu. Leikkasin paperit A5 kokoon, ja valokuvat tulevat olemaan puolikkaan kymppikuvan kokoisia. Tässä muutamia vinkkejä mukavaan albumin tekoon:
  •  jos sivu tuntuu kaipaavan jotain, kannattaa piirtää sivun reunoihin esim. feikkiompeleita (mm. päivät 2, 6, 12 ja 24)
  •  tilan maksimoimiseksi piilotettua tarinointia kannattaa suosia (esim. päivät 1-3, 14 ja 23)
  •  aukeamille voi myös lisätä muovitaskuja
  •  pakkausmateriaaleista voi löytyä kivoja askartelujuttuja (päivän 6 aaltopahvi on keksipaketista ja lumihiutaleet on leikattu paidan hintalapusta/tagista)
  •  (kimalle)liimalla saa hauskaa tekstuuria taustaan (päivä 4)
  •  lippuviireillä saa helposti kerroksia sivuun (päivät 9 ja 23)
  •  käsinleikatut boordit tuovat vaihtelua valmiiksi leikattuihin boordeihin (päivä 14)
  •  toisto on sallittua, kannattaa miettiä muutama mieluisa sivupohja, joita sitten käyttää useamman sivun lähtökohtana

Anun Putiikkien tarjous kaikki koristeet: chipboard, tarra, kukka, nauha... -20%. Tarjous on voimassa verkkokaupassa ja 28.10. klo 10 saakka. Verkkokaupassa näkyvät normaalihinnat, alennus lasketaan tilausvahvistusvaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti