Sivut

perjantai 19. lokakuuta 2012

LUUKKU 5

Gate Fold Card eli suomeksi "porttitaittelukortti" on kaunis joulukorttinakin. Pohjakartongin koko määrittää kortin maksimikoon. Nämä kortit on tehty 30cm*30cm skräppikartongista ja lopullisen kortin koko on 15cm*15cm.
Skräppikartonki leikataan ja taitellaan ohjeiden mukaan. Kortin leveys/korkeus on aina puolet kartongin leveydestä/korkeudesta. Esim 12cm*12cm korttiin tarvitsisit 24cm*24cm ison kartongin ja vastaavat taitos/leikkuukohdat olisivat 6cm ja 12 cm.
Tässä ensimmäisessä kortissa käytin Sizzix:n Doily-stanssia koristelemaan "portit". Papereista raitapaperi on My Minds Eye:n All is Bright papereita, samoin narut ja pahvikoristeet. Kaikki nämä ovat Anun putiikkien valikoimasta. Omista varastoista löytyi tuo pitsinauha.

Toisessa kortissa on käytetty pääosin samoja papereita ja koristeita. Pohjakartonki on tällä kertaa kuvioitu ihanalla pitsiympyrä teemalla. Lyhensin "portteja" puoleen ja kuvioin ne Martha Stewardin lumihiutaleboordileikkurilla. Käsittelin papereiden reunoja Distress Ink Vintage Photo musteella. Kaikki materiaali lukuunottamatta Gorjuss-leimasinta on Anun putiikkien valikoimista.

Itse olen ihastunut noihin kakkupaperi/pitsikuvioihin ja Anulta niitä löytyy monessa muodossa, niin leimasimina, tarroina, kuviona paperissa, kakkupapereina kuin stansseina/lävistiminä...

Anun Putiikkien tarjous 19.10. (tarjous päättyy 21.10. klo 10)
Kaikki  6" lehtiöt 6,50€/kpl (norm. 8,90€)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti