Sivut

maanantai 29. lokakuuta 2012

LUUKKU 14

Luukku 14
Itse tehdyt koristeet ovat edullinen tapa ja kaunis lisä joulukortteihin. Tässä idea kuinka voit toteuttaa lumihiutaleita. Itse tein näitä viime joulun alla "sarjatuotantona" muistaakseni 300 kappaletta, leivinpaperi oli oiva apu. Hyvin riittivät tähän jouluun asti, nyt pitäisi taas urakoida. Ja muistettava, että sormet kärsii noin ison määrän tekemisestä, kun jääkide on varsin terävää tavaraa..

Tarvikkeina fabriano pahvia, erilaisia lumihiutaleleikkureita, glossya (tähän kelpaisi jokin muu halvempikin liima, joku mikä vaan kuivaa kirkkaaksi), ja diamond dust jääkidettä.

Leikkaamisen jälkeen lumihiutaleisiin levitetään joka sakaraan ja keskelle liimaa, ihan tarkka ei tarvise olla, mutta hyvä olisi, että joka sakarassa olisi edes hieman liimaa.

Tässä suttupaperin päälle asetellut liimahiutaleet, joihin kaadoin aina kasan jääkidettä päälle. Sarjana tehtäessä asettelin hiutaleet leivinpaperille, liimasin, kaadoin päälle keon jääkidettä ja annoin kuivaa rauhassa ennen kuin karistelin ylimääräiset pois. Leivinpaperi, esti hiutaleen tarttumisen alustaan kiinni. Paperin päällä ravistelin ylimääräiset pois heti, kun liimahiutaleet tahtoivat tarttua kiinni paperiin.


Anun Putiikkien tarjous: kaikki kuviolävistimet -20%. Tarjous on voimassa verkkokaupassa 31.10. klo 10 saakka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti