Sivut

keskiviikko 17. lokakuuta 2012

LUUKKU 3

Luukku 3

Valkoiset kukat ovat yksi perustarvikkeista, mitä on hyvä aina olla varastossa. Niitä ja erilaisia musteita, niin on koristeet ihan minkälaiseen projektiin vaan!

Näihin kukkiin olen käyttänyt Distress Inkejä sekä myös muunlaisia musteita. Kukista kolme oikean reunimmaista on tehty muilla kun Distress inkeillä. Distress Inkin musteet ovat melko peittäviä, joten niillä saa tehtyä hyvin täysin yksivärisiä kukkia, mutta helposti myös osasävytettyjä.

Apuna värjäyksessä olen käyttänyt vanupuikkoja, vaaleansininen kukka on värjätty painamalla sormi mustetyynyyn ja siitä sitten kukkaan. Täysin värjätyt kukat saa helpoiten tehtyä painamalla kukkaa mustetyynyyn. Kukista voi myös tehdä kaksivärisiä, mutta siinä pitää ensin antaa ensimmäisen värin kuivua.

Lopuksi kukkia voi koristella ihan miten vaan. Näissä kukissa olen olen käyttänyt kimalleliimaa, joka tuo vähän hehkua itsevärjättyihin kukkiin! Näitä kun laittaa pari erikokoista päällekkäin, napilla ja langalla kiinni, niin sopii joka paikkaan.

Anun Putiikkien tarjous (voimassa 17.10.-19.10. klo 10 saakka) Paperikukat isot (pussissa 80kpl, käytetty näissä mallitöissä, halkaisija n.4cm) ja pienet (120kpl, halkaisija n. 2cm) norm. 3,90€ kpl, NYT 3,20€ pussi
Nämä tuotteet verkkokaupan ulkopuolelta, voi tilata sähköpostilla anun.putiikit@gmail.com tai muun tilauksen yhteydessä verkkokaupassa lisätietoja kohdassa!
Mustetorni Papermania 20 mustetyynyä  tuotenro 156 verkkokaupassa norm. 16€ NYT 12€

Verkkokaupassa näkyvät normaalit hinnat, hinnat muutetaan tilausvahvistusvaiheessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti