Sivut

lauantai 20. lokakuuta 2012

LUUKKU 6

Luukku6
Enkelikortti, malli Sanna Saksija

Materiaalilista:
Anun Putiikit: Yksivärinen kartonki korttipohjaksi, tekstipaperi (Echo Park), leveä luonnonvalkoinen pitsi, pieni kakkupaperi, enkelikiiltokuva, valkoiset kukat kahdessa koossa, lumihiutalelävistin, pienet valkoiset puolihelmet, haaraniitti (Joy), naru (My Mind's Eye), tekstitarra (My Mind's Eye), ruskea muste, kaksipuolinen teippi.
Omat materiaalit: valkoiset untuvat, liima.

Enkelinsiipi
Siiven kaavan voi tulostaa tästä kuvasta, jolloin sen pitäisi olla sopiva neliökorttipohjaan, jonka sivun pituus on 12,5 cm. Siiven voi hyvin luonnostella myös vapaalla kädellä tai muokata kokoa itselleen sopivammaksi. Leikkaa kaava irti ja aseta se nurinpäin tekstipaperin taakse, siten että teksti tulee valmiissa siivessä oikeinpäin. Jäljennä ääriviivat lyijykynällä. Voit nostaa "siipisulkia" vuorotellen ylös saadaksesi niiden välit piirrettyä. Leikkaa siiven muoto irti saksilla.Enkelikortti1
Leikkaa yksivärisestä kartongista neliökorttipohja, jonka sivun pituus on 12,5 cm. Tee keskitaitos ja sen jälkeen toinen taittoviiva kannen vasemmasta yläkulmasta oikeaan alakulmaan. Taita kolmio pystyyn pohjaa vasten, ja sinulla on runko vinoon telinekorttiin (twisted easel).


Enkelikortti2
Kiinnitä siipi kolmioon kaksipuoleisella teipillä. Ole tarkkana, että siiven alareuna ja kortin alareuna tulevat kohdakkain.

Enkelikortti3
Koristele kortin kansi liimaamalla siihen ensiksi pitsi, sitten kakkupaperi ja enkeli, ja lopuksi kukat ja niiden alle untuvia tai höyheniä.


Enkelikortti4
Leikkaa tekstipaperista myös jalustan kokoinen pala (12,5 cm x 12,5 cm), vanhenna reunat halutessasi ressaamalla ja ruskealla musteella. Kokoa neljäs kukka ja kiinnitäse haaraniitillä hiukan puolivälin yläpuolelle haaraniitillä. Mallikortissani haaraniitti on 6 cm:n päässä kortin keskitaitoksesta. Tämän kukan tarkoitus on pitää kantta pystyssä, joten voit joutua hiukan taivuttelemaan korttia muotoonsa, ettei kansi pomppaa pois paikoiltaan. Kiinnitä pohjapaperi paikoilleen kaksipuolisella teipillä ja kieputa väreihin sopivaa narua muutama kierros korttipohjan ympäri. Narun luistamisen paikoiltaan voit estää tekemällä saksilla pienete lovet korttipohjaan. Narun solmun voit piilottaa kukan terälehtien alle.Enkelikortti5
Kiinnitä pohjaan haluamasi toivotus. Mallikortissa on käytetty valmista tarraa, mutta voit myös stanssata tai leikata tekstitilan yksivärisestä paperista.


Enkelikortti6
Kun kortin taitaa kasaan, näkee minkäkokoisen kirjekuoren se tarvitsee. Oma korttini näyttää mahtuvan kuoreen, jonka koko on väh. 18,5 x 13 cm.

Anun Putiikkien tarjous: postikulut 0€ kun tilauksen loppusumma ylittää 20€. Voimassa 21.10. klo 23.59 saakka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti